Skip to main content

Luverne School

Main Menu Toggle

Bell Schedules

High School Bell Schedule
Description / Period Start Time End Time Length
Enter Building 7:35 AM
First Morning Bell for Class 7:40 AM
First Block 7:45 AM 9:15 AM 90 min
Break 9:15 AM 9:30 AM 15 min
Second Block 9:34 AM 10:59 AM 85 min
Tiger Block (3rd) 11:03 AM 11:38 AM 35 min
Fourth Block 11:42 AM 1:36 PM 114 min
Lunch 12:10 PM 12:35 PM 25 min
Fifth Block 1:40 PM 2:50 PM 70 min